Csak a profikat válaszd!

Az ember vállalkozóként iszonyatosan gyorsan rá tud ébredni arra, hogy amit ő gondolt a cég alapításakor vagy a kezdetek kezdetén, amikor eldöntötte, hogy valóra váltja az álmait, az bizony nem hogy nem fedi a valóságot, hanem teljesen más mint amit gondolt. Sokkal bonyolultabb, sokkal nehezebb és sokkal több energia és kitartás kell hozzá. Persze én is azonnal szembesültem ezekkel, mint ahogyan a negatív véleményekkel és negatív hozzáállást tanúsító barátokkal és ismerősökkel egyaránt. Nekem iszonyatosan elvették a kedvemet az egésztől. Én bizony ott tartottam, hogy nem igazán akartam az ügyvédhez menni, nem akartam belevágni a feladatok megvalósításába, mert maximális szinten elbizonytalanodtam. Persze az építőipari feladatok ellátása amúgy sem tartozik a könnyű feladatkörök közé, de azért azt gondoltam, hogy ettől kevesebb ellendrukkerrel kell majd szembenéznem. Persze ma már biztosan tudom, hogy szükségem is volt erre a kezdeti sokkra és nehézségre. Szükségem volt rá, hogy nagyon penge élre kerüljön az egész céges projekt, hogy aztán még inkább fontosnak és sajátomnak érezhessem, mert hiszen tény, hogy nagyon sok energia kellett már ahhoz is, hogy a megfelelő partnereket megtaláljam magam mellé a cég működtetéséhez.

Az egyik legnagyobb mumus az én esetemben is, csakúgy mint nagyon sok másik vállalat esetében a munkavédelem és annak minden feladatának ellátása volt, hiszen én nem egy látszat rendszert szerettem volna kialakítani, hanem egy olyan tökéletes munkavédelmi rendszer kialakítását tűztem ki célul, ami maximális védelmet nyújt úgy a cégem számára, mint ahogy az én részemre és a munkavállalók életére, mert nem akartam azon aggódni, hogy esetleg egyszer majd olyan végzetes hiba vagy baleset történik, ami nem csak a cég jövőjébe, hanem egy-egy munkavállaló egészségébe vagy ne adja az ég, az életébe kerülhet. Iszonyatosan sokat keresgéltem amíg rátaláltam az activesafety csapatára, akik valóban profi és tökéletes munkát végeznek számunkra. Bizonyára minden ember, akinek vállalkozása van tudja, hogy felbecsülhetetlen egy ilyen fajta segítség. Iszonyatosan fontos számomra, hogy nyugodtan tudjak koncentrálni a céges feladataimra, és az bizony csak akkor megy, hogy ha tökéletes biztonságban tudom a cégemet és annak minden egyes tagját a balesetektől és a végzetes hibáktól.

Bárki, akinek a munkavédelem területén van szüksége segítségre csakis az Activesafety csapatát válassza, mert valóban profi és tökéletes eredménnyel bíró munkát végeznek és nem csak biztonságot és tökéletes nyugalmat adnak számunkra, cégvezetőknek, hanem egyben rengeteg időt és energiát spórolnak meg számunkra az által, hogy tökéletesen és a lehető legkevesebb járulékos feladattal végzik a tevékenységüket. Biztos vagyok benne, hogy senki sem fog csalódni a közös munkában és az eredményekben.