A barátnőm legújabb autójának kiegészítője

Egy népszerű mondás szerint „a családodat nem választhatod meg, de a barátaidat igen”. Azonban gyakran tapasztalom, hogy ez a bölcsesség nem mindig teljesen igaz. Néha még magam is elgondolkodom azon, hogy hogyan is kerültek egyes barátaim az életembe. Sokszor azért, mert jelentősen eltérő életfelfogásunk van, néha pedig egyszerűen azért, mert a furcsa és nehezen megérthető viselkedésükkel felforgatják a baráti kört.

Például van egy barátom, aki teljesen reménytelen, ha navigációra kerül a sor. Nincs ezzel önmagában semmi baj, hiszen én magam is hasonló cipőben járok, és a mobiltelefonomra támaszkodom, amikor új helyeket kell megtalálnom – legyen szó gyalogos vagy autós közlekedésről. Azonban már többször beszéltem neki arról, hogy egy autós telefontartóra lenne szüksége. Az, ahogyan vezet – a telefonját nem tartóba helyezi, hanem a műszerfalra támasztja – nem csak felelőtlen, hanem veszélyes is. Ha nagyobb gödörbe hajt vagy hirtelen meg kell fékeznie, a telefonja a legjobb esetben az ölébe zuhan, a legrosszabb esetben az ülés alá vagy mellé, ahol készségesen próbálja visszaszerezni, mivel a telefon nélkül gyakorlatilag eltévedne.

Ez a helyzet elérte a tűréshatáromat, ezért úgy döntöttem, hogy amit rendelek számára nem lesz más, mint egy autós telefontartó a baseusshop.hu weboldalról. Ahogy az autójába ült és zavarba jött, hogy hova tegye a telefonját, gyorsan beszereltem neki. Természetesen ellenezte, hangoztatta, hogy nem kellett volna, és hogy nem kedveli az autós tartókat, azonban észre vettem, hogy azóta is használja, és nyilvánvalóan nagyra értékeli a biztonságos használat lehetőségét. Bár soha nem fogja beismerni, hogy értékeli az ajándékomat. De úgy vettem észre, hogy éppen ez a makacssága és önállósága az, ami miatt elfogadtuk őt a baráti társaságunkba és szeretjük őt ilyennek. Ha pedig másoknak is hasonló problémáik vannak, csak javasolni tudom, hogy próbálják ki a baseusshop.hu weboldalt. Biztos vagyok benne, hogy nem fognak csalódni!