Új Mostantól Ön is élvezheti az újonnan kialakított külső szaunánkat, az 5 személyes jacuzzit a 10 fős szaunát és a természet adta nyugalmat!

Üdvözöljük honlapunkon,

ahol reméljük egy nem mindennapi szálláskínálatot tudunk mutatni! Specialitásunk a vegán, vegetáriánus ételek készítése a hagyományos, magyar ízvilág megtartásával, saját sütésű pékárukkal, lekvárokkal, zöldséges ételekkel. Akár glutén- és/vagy laktózérzékeny vendégeinknek is. Mindemellett két vendégházunkban a kétágyas szobáktól a tágas, nagy családi lakrészekig minden megtalálható, pároknak, kis és nagy családok vagy egy jóga csoport részére.

Zöldház Panzió

Zöldház Panzió
Panziónk családias légkörében egyedülálló gasztronómiai élményeket kínálunk! A nagyobb méretű szobákban, lakrészekben külön konyha is rendelkezésre áll.
 • Teraszos/erkélyes szobák és appartmanok (20-100 m2)
 • Büfé reggeli:
  • hideg és meleg ételek
  • saját termékek (pástétomok, péksütemények ...)
  • vegán, laktóz- és/vagy gluténmentes opciók
  • változó kínálat
 • Kertben medence és nagy zöld terület egészen a nádasig
Az épületen belül egy padlófűtéssel ellátott nagy terem használható tornákhoz, foglalkozásokhoz (pl. csoportos foglalkozásokhoz, kis gyerekeknek játszó terület, jóga stb). A kertben egy 10 fős szauna és jacuzzi található.

Foglalás

Villa Panoráma

Villa Panoráma
Nagy családi ház a hegyoldalban, szőlőültetvények között, kerttel és panorámás kilátással a Balatonra.
 • A kis appartman 2-4 fő részére konyhával
 • A fenti szobák erkéllyel/erkély nélkül 1-2 fő részére
Az összes szoba és appartman fürdőszobás. A kis appartman konyhája teljesen fel van szerelve. Az épületben található szauna megbeszélés alapján használható. A kerti szaletliből egész nap csodálható a Balaton és Diás.

Az itt megszálló vendégek részére a Zöldház Panzióban tudunk kedevezményesen reggelit biztosítani és használhatják a Panzió kertjét, medencéjét.


Foglalás

Please enable the javascript to submit this form

ZÖLDHÁZ Termékek

Bio alapanyagok felhasználásával készítünk olajos magvakból és zöldségekből krémeket, sós és édes ropogósokat, süteményeket.
Vendégeink számára egy különálló kostoló keretében bemutatjuk termékeinket, amelyekhez bio sört, bort és pálinkát tudunk felszolgáni

Webáruházhoz

Zöldház Panzió - 8315 Gyenesdiás, Kossuth u.16.

Villa Panoráma - 8315 Gyenesdiás, Mély u.10/3.

Pulifood Kft

Üzemeltető, Üzletszervezés

8315 Gyenesdiás, Kossuth u.16.
Tel.: +36 (83) 510 828
Fax.: +36 (83) 510 829
Mobil: +36 (30) 946-9072
email: info@zoldhazec.hu

adószám: 23278886-2-20